Gisèle d’Ailly Waterschoot van der Gracht, al 98 jaar een kunstmecenas in hart en nieren. Daarom werd zij op 29 Januari gehuldigd door o.a. burgemeester Eberhard van der Laan met de Ridder in de Orde van Oranje Nassau. In opdracht van en in samenwerking met Castrum Peregrini heeft Come een PR plan rondom de onderscheiding opgezet die de aandacht naar Gisèle omzet in de aandacht voor het kunstmecenaat in zijn algemeenheid en de relatie met Castrum Peregrini in het bijzonder. Het verhaal van Gisèle en van Castrum Peregrini was een verhaal waar je eind Januari niet omheen kon. De aandacht was veelvuldig en inhoudelijk. Artikelen in o.a. NRC, NRCnext, Parool, echo en stadsblad, Radiointerviews op radio 1 bij Casa Luna en Wereldomroep en uitgebreide aandacht op het NOS 8 uur journaal en op RTVNH op 29 februari . Gisèle werd er moe van dat we helaas de Jakhalzen moesten afbellen. Op Zaterdag 29 januari werd er een groot opiniestuk geplaatst in de Volkskrant als opmaat naar de discussiemiddag diezelfde dag.

Ook aanwezig zijn ‘in de media’? Neem contact op met Come.