Butterfly Works en Eric Wie zijn in de laatste fase beland om nijntje (miffy) haar eerste internationale familielid te geven. In Caracas werken ze hard aan de verfijning van de productie. Twee veelbelovende dummy’s met nog twee kleurpallets zijn in Amsterdam gearriveerd en worden streng bekeken ondermeer door de uitgever van Dick Bruna. Alleen de hoogste standaards zijn voldoende om toe te treden tot de familie van nijntje. De Caracas crew noemt zichzelf ‘Tinto’. Momenteel schetst men al aan het tweede boekje van yoyo, de vriendelijke luiaard. Het eerste boekje zal binnenkort nationaal worden gedistribueerd ┬ánaar gemeentecentra, bibliotheken en via social workers. Ook is het in de winkel te koop. De opbrengsten worden ingezet voor early child development projecten in Venezuela. Concept: Butterfly Works en Eric Wie.