Eric Wie heeft voor de LibrarySchool een interactieve leeromgeving ontwikkeld op basis van het Curriculum Illusione: libraryschool.curriculumillusione.com.

De LibrarySchool, een masteropleiding van de Open Universiteit en de Openbare Bibliotheken, onderzoekt de toekomst van de bibliotheek en de rol die de jonge ambitieuze bibliothecaris daar in kan spelen. Via een doordacht interactief systeem en met behulp van relevante content worden studenten uitgenodigd een fantasievolle en daarom reĆ«le toekomstbeeld te scheppen. De studenten worden ook uitgenodigd als jonge professionals om de ‘tool’ te verbeteren zodat zij het als medeauteur kunnen aanbieden aan collega’s. Het Curriculum Illusione van de LibrarySchool werd ontwikkeld in opdracht van de LibrarySchool/Rob Bruijnzeels. Het ontwerp is van Brinka en de technische uitvoering van Karel Vos