Come heeft een nieuw magazine gemaakt, VREIHIJD, dat op 3 mei wordt gepresenteerd in Smart Project Space en op diezelfde datum wordt mee-gesealed met de Groene Amsterdammer. Een prachtig blad met bijdrages van de Engels/Poolse filosoof Zygmunt Bauman, Thomas von der Dunk, Hedy d’Ancona, Dautzenberg en velen anderen. Bijzonder vormgegeven door Herman van Bostelen en met illustyraties van PatrykPatryk en Marcel de Vries. VREIHIJD is in zekere zin de opvolger van FANATISMO uit 2011. Beiden bladen zijn in opdracht van Castrum Peregrini gemaakt met als doel om de complexe inhoud van een groot politiek cultureel event in een communicatief en makkelijk te distributeren format te leggen. Come verzorgde het concept, redactie, art-direction en beeldredactie. Wilt u ook een magazine, glossy of opinie, maar wel gebaseerd op inhoud. Neem contact op met Come.