Foto: Cinema 5 van Steve Johnson.

De onafhankelijke kunstbeurs Art in Redlight, die in september 2013 alweer voor de 8ste keer wordt gehouden in de Oude kerk in Amsterdam heeft voor Come gekozen als haar partner voor de nationale en internationale PR. De eerste vruchten van deze samenwerking is dat Art in Redlight is opgenomen in de internationale PR reis die een 20 tal internationale journalisten in September zullen maken op uitnodiging van Amsterdam Marketing (ATCB/Amsterdam Partners/I Amsterdam). Art in Redlight heeft zich daarmee een plaats verworven tussen de heropening van het Stedelijk Museum, de fotobeurs Unseen en de Appel Arts Center. U zult de komende maanden nog meer horen van Art in Redlight. Als u ook behoefte heeft aan doeltreffende communicatie voor uw culturele instelling of event, neem dan contact op met Come.