De vijfde editie van conferentie over maatschappelijke betekenis van design, What Design Can Do, was groter dan ooit. Meer gasten, meer kaartverkoop, meer side-events en ook meer publicitaire aandacht dan ooit. 21 en 22 mei zat de Stadsschouwburg Amsterdam vol met gasten die kwamen voor sprekers als grafisch ontwerper Stefan Sagmeister, meesterkok Alex Atala en meubelontwerpers Campana Brothers. Come doet vanaf jaar 1 de publiciteit. Inmiddels samen met Pickles PR voor de internationale pers. Bijna tachtig journalisten bezochten het evenement, waarvan ruim de helft van buiten Nederland.  Come regelde stukken in de Volkskrant, NRC, Next, Parool en Trouw, plus gesprekken op Radio 1 en Sublime FM. De pr gaat als een trein, het verhaal dat What Design Can do wil vertellen wordt alleen maar helderder: design is meer dan een mooie vaas. Je kunt er ook de wereld ietsje beter mee maken. Die boodschap is goed in de media terecht gekomen.