Project CalefaXL is een initiatief van Come om hedendaagse en klassiek gecomponeerde muziek een breder podium te bieden. De muziek van Rietkwintet Calefax staat hierin centraal. Het kwintet zal voor project CalefaXL uitgebreid worden naar een 12 koppig rietblazers ensemble. Deze unieke samenstelling vraagt om een unieke compositie die op dit moment door componist Chiel Vleggaar wordt geschreven. Maar de beleving vraag ook om een bijzondere omgeving om in te spelen, of je nu in het Muziekgebouw aan ‘t IJ staat (26 maart 2011) of in een de romantische Leeuwenbergkerk in Utrecht (25 maart 2011). Daarom is Come blij dat gerenommeerd architect John Bosch, partner bij OZP, in het project CalefaXL is gestapt om met zijn kennis en ervaring een geweldige ‘speel-plaats’ te ontwikkelen.

Meer info over project CalefaXL of vragen over hoe cultuur toegankelijk te maken op een inhoudelijke wijze neem contact op met Eric.eric@comeamsterdam.com