Het vorige kabinet heeft de ambitie uitgesproken om in 2028 de Olympische Spelen honderd jaar na Amsterdam 1928 opnieuw naar Nederland te halen. In afwachting van metersdikke onderzoeksrapporten hebben enkele innovatieve entrepreneurs (Kondor Wessels Vastgoed en Oever Zaaijer architectuur en stedebouw) de handschoen opgenomen en zijn begonnen met de ontwikkeling van een uniek Olympisch concept. Come is gevraagd om al deze innovatie in een steekhoudend helder verhaal te plaatsen. Daar is de brochure ‘The Floating Games‘ uit gekomen. Onlangs is de eerste presentatie geweest bij het Ministerie van VWS. Het is pas over 17 jaar, maar als we de publieke opinie mee willen hebben kan je niet vroeg genoeg beginnen met communiceren. Meer weten over de Olympische Spelen van 2028 of wil je meedoen. Neem contact op met Come of ga in trainingskamp.