Come heeft de organisatie op zich genomen van de Dutch Doc Award, de belangrijkste prijs voor documentaire fotografie in Nederland. Come was al betrokken als PR en communicatiebureaubureau voor de Dutch Doc Award in 2010. Het Fonds voor de Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst heeft aan Come gevraagd de organisatie opnieuw in te richten en zelf de zakelijke leiding ter hand te nemen. Dat hebben we gedaan! Maar dat doen we natuurlijk niet alleen. We hebben de stichting Dutch Doc Photo opgericht met als bestuursleden Monica Bremer, Ad van Denderen en Edwin Jacobs. Frank van de Stok hebben we gevraagd als curator op te treden voor de eerste aflevering van een nieuw internationaal documentair fotografie-evenement tijdens het pinksterweekend  in en rondom het Museumkwartier van Utrecht: De Dutch Doc Days. Laura Verduijn, ex-worldpress photo, ex-Foam Magazine en medewerker van Paradox gaat samen met ons het project leiden. Laura zal ook namens het Nederlands Fotomuseum in samenwerking met Dutch Doc de website Dutch-Doc.nl gaan onderhouden.

Meld je aan op de Dutch Doc ph. groep op linked-in. Per 1 april zal er een nieuwe website over Dutch Doc Award en Dutch Doc Days on-line gaan (zie hier de oude website).

Bill Ganzel zal één van de gasten zijn op Dutch Doc Days 2011