Op 26/27 Mei vind What Design Can Do plaats in de stadsschouwburg. Maar dat wist u al. Want Come heeft er voor gezorgd dat WDCD in de pers kwam. Come kreeg de opdracht om deze activistische conferentie in print en radio te ‘plaatsen’. Aangezien het hier om een professionals bijeenkomst gaat zit de media daar niet op te wachten. Immers kunnen hun luisteraars/lezers er iets mee? Daarom heeft Come het verhaal van WDCD relevant gemaakt voor de media. Door bijvoorbeeld met Het Parool een serie samen te stellen What design Can Do voor Amsterdam. In 5 stukken worden amsterdamse uitdagingen aangepakt middels het oplossend vermogen van de ontwerper, met o.a. Thonik, Tjep, Open Coöp en Designpolitie. Radio optredens worden ingezet vanuit specifieke relevantie voor de redacties. Die is voor BNR anders dan voor NCRV. Op deze wijze komt WDCD als beweging bij een grote groep binnen en zal men design niet meer louter als een mooie roze vaas zien. Er zijn nog een paar kaarten voor WDCD. Wees erbij of wees een rechthoek.