Op 11,12,13 juni (pinksterweekend) vonden de eerste Dutch Doc Days plaats. In en rondom het Museumkwartier van Utrecht werd gedebatteerd, , uitgereikt en gefeest. Documentaire fotografie stond centraal. Come had voor het concept, de uitvoering en de communicatie gezorgd. Frank van der Stok was gevraagd door Come om een spannend thema neer te leggen en daarbij verschillende partners uit het professionele fotoveld te vragen er invulling aan te geven. Het niveau was hoog, maar de atmosfeer laagdrempelig. Door gebruik te maken van de prachtige binnentuinen die het museumkwartier rijk is en door een diverse programmering van internationale topfotograven die lezingen gaven tot aan netwerkborrels, portfolioviewings voor studenten en een fotoboekenmarkt werd het een rijk evenement dat in 2012 zijn vervolg zal krijgen. meer informatie over de Dutch Doc Days vind je op www.dutchdocaward.nl

Meer informatie over de facts&figures van en/of van de pers over de Dutch Doc Days neem contact op met Come.