Come Amsterdam heeft voor meerdere klanten externe journalistieke bijlages gemaakt die zijn bijgevoegd bij kranten als Het Parool, de Volkskrant en NRC Handelsblad. Op 17 november verscheen bij NRC de bijlage ‘Kom binnen in de huizen van Hendrick’, acht pagina’s op tabloidformaat. Met een rijke mix van foto’s en verhalen over het prachtige werk van de erfgoedvereniging die zich sinds 1918 inspant om bijzondere woonhuizen voor het nageslacht te bewaren. De insteek is als die van een journalistiek katern, geen advertentieteksten, maar geloofwaardige stukken van onafhankelijke auteurs. De respons op een bijlage als deze is enorm. Vereniging Hendrick de Keyser kon 12 duizend clicks en talrijke nieuwe leden noteren. Kijk HIER voor de volledige bijlage. En mail als je meer wilt weten. Bob@comeamsterdam.com